Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Označení zákl. dokumentu |
ČSN EN 203-2-1 |
Změna/oprava/svazek |
|
Třídicí znak |
061901 |
Katalogové číslo |
97317 |
Název dokumentu |
Spotřebiče plynných paliv pro provozy společného stravování - Část 2-1: Zvláštní požadavky - Otevřené hořáky pro varné jednotky a hluboké pánve (WOK) |
Anglický název |
Gas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burners |
Datum vydání |
01.07.2015 |
Datum ukončení platnosti |
01.08.2022 |
Datum účinnosti |
01.08.2015 |
Věstník vydání (měs/rok) |
7/15 |
Věstník zrušení |
|
Způsob vydání |
ve věstníku |
Způsob převzetí originálu |
vyhlášením |
Bude přeložena |
Ne |
Použité jazyky |
|
ICS kódy |
97.040.20 - Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíčová slova |
|
Harmonizace/Určení |
Informace o harmonizovaných a určených normách jsou zveřejněny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
Označení | Rok vydání |
EN 203-2-1 | 2014 |
|
Změny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
Katalogové číslo | Označení | Rok vydání |
75398 | ČSN EN 203-2-1 | 2006 |
|
Byla nahrazena dokumenty |
Katalogové číslo | Označení | Rok vydání |
514637 | ČSN EN 203-2-1 | 2022 |
|
Anotace |
ČSN EN 203-2-1 Scope is applicable with the following addition: This European Standard specifies requirements for the construction and operating characteristics relating to the safety, rational use of energy and marking, of atmospheric commercial gas heated open burners, non-enclosed covered burners. It also states test methods to check those characteristics. |