Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Označení zákl. dokumentu ČSN EN 203-2-1
Změna/oprava/svazek
Třídicí znak 061901
Katalogové číslo 97317
Název dokumentu Spotřebiče plynných paliv pro provozy společného stravování - Část 2-1: Zvláštní požadavky - Otevřené hořáky pro varné jednotky a hluboké pánve (WOK)
Anglický název Gas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burners
Datum vydání 01.07.2015
Datum ukončení platnosti 01.08.2022
Datum účinnosti 01.08.2015
Věstník vydání (měs/rok) 7/15
Věstník zrušení
Způsob vydání ve věstníku
Způsob převzetí originálu vyhlášením
Bude přeložena Ne
Použité jazyky
ICS kódy 97.040.20 - Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
Subsektor
Deskriptory
Klíčová slova
Harmonizace/Určení Informace o harmonizovaných a určených normách jsou zveřejněny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
OznačeníRok vydání
EN 203-2-12014
Změny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Katalogové čísloOznačeníRok vydání
75398ČSN EN 203-2-1 2006
Byla nahrazena dokumenty
Katalogové čísloOznačeníRok vydání
514637ČSN EN 203-2-1 2022
Anotace

ČSN EN 203-2-1 Scope is applicable with the following addition: This European Standard specifies requirements for the construction and operating characteristics relating to the safety, rational use of energy and marking, of atmospheric commercial gas heated open burners, non-enclosed covered burners. It also states test methods to check those characteristics.