Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Oznaèení zákl. dokumentu ČSN EN 203-2-1
Zmìna/oprava/svazek
Tøídicí znak 061901
Katalogové èíslo 97317
Název dokumentu Spotřebiče plynných paliv pro provozy společného stravování - Část 2-1: Zvláštní požadavky - Otevřené hořáky pro varné jednotky a hluboké pánve (WOK)
Anglický název Gas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burners
Datum vydání 01.07.2015
Datum ukonèení platnosti 01.08.2022
Datum úèinnosti 01.08.2015
Vìstník vydání (mìs/rok) 7/15
Vìstník zrušení
Zpùsob vydání ve věstníku
Zpùsob pøevzetí originálu vyhlášením
Bude pøeložena Ne
Použité jazyky
ICS kódy 97.040.20 - Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
Subsektor
Deskriptory
Klíèová slova
Harmonizace/Urèení Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
OznaèeníRok vydání
EN 203-2-12014
Zmìny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Katalogové èísloOznaèeníRok vydání
75398ČSN EN 203-2-1 2006
Byla nahrazena dokumenty
Katalogové èísloOznaèeníRok vydání
514637ČSN EN 203-2-1 2022
Anotace

ČSN EN 203-2-1 Scope is applicable with the following addition: This European Standard specifies requirements for the construction and operating characteristics relating to the safety, rational use of energy and marking, of atmospheric commercial gas heated open burners, non-enclosed covered burners. It also states test methods to check those characteristics.