Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Označení zákl. dokumentu |
ČSN EN 203-2-3 |
Změna/oprava/svazek |
|
Třídicí znak |
061901 |
Katalogové číslo |
97316 |
Název dokumentu |
Spotřebiče plynných paliv pro provozy společného stravování - Část 2-3: Zvláštní požadavky - Varné kotle |
Anglický název |
Gas heated catering equipment - Part 2-3: Specific requirements - Boiling pans |
Datum vydání |
01.07.2015 |
Datum ukončení platnosti |
|
Datum účinnosti |
01.08.2015 |
Věstník vydání (měs/rok) |
7/15 |
Věstník zrušení |
|
Způsob vydání |
ve věstníku |
Způsob převzetí originálu |
vyhlášením |
Bude přeložena |
Ne |
Použité jazyky |
|
ICS kódy |
97.040.20 - Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíčová slova |
|
Harmonizace/Určení |
Informace o harmonizovaných a určených normách jsou zveřejněny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
Označení | Rok vydání |
EN 203-2-3 | 2014 |
|
Změny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
Katalogové číslo | Označení | Rok vydání |
75397 | ČSN EN 203-2-3 | 2006 |
|
Byla nahrazena dokumenty |
|
Anotace |
ČSN EN 203-2-3 Scope is applicable with the following addition: This European Standard specifies the test methods and requirements for the construction and operating characteristics relating to the safety, rational use of energy and marking, of commercial gas heated boiling pans. |