Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Oznaèení zákl. dokumentu |
ČSN EN 203-2-3 |
Zmìna/oprava/svazek |
|
Tøídicí znak |
061901 |
Katalogové èíslo |
97316 |
Název dokumentu |
Spotřebiče plynných paliv pro provozy společného stravování - Část 2-3: Zvláštní požadavky - Varné kotle |
Anglický název |
Gas heated catering equipment - Part 2-3: Specific requirements - Boiling pans |
Datum vydání |
01.07.2015 |
Datum ukonèení platnosti |
|
Datum úèinnosti |
01.08.2015 |
Vìstník vydání (mìs/rok) |
7/15 |
Vìstník zrušení |
|
Zpùsob vydání |
ve věstníku |
Zpùsob pøevzetí originálu |
vyhlášením |
Bude pøeložena |
Ne |
Použité jazyky |
|
ICS kódy |
97.040.20 - Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíèová slova |
|
Harmonizace/Urèení |
Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
Oznaèení | Rok vydání |
EN 203-2-3 | 2014 |
|
Zmìny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
Katalogové èíslo | Oznaèení | Rok vydání |
75397 | ČSN EN 203-2-3 | 2006 |
|
Byla nahrazena dokumenty |
|
Anotace |
ČSN EN 203-2-3 Scope is applicable with the following addition: This European Standard specifies the test methods and requirements for the construction and operating characteristics relating to the safety, rational use of energy and marking, of commercial gas heated boiling pans. |