Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Označení zákl. dokumentu ČSN EN 203-1
Změna/oprava/svazek
Třídicí znak 061901
Katalogové číslo 96007
Název dokumentu Spotřebiče plynných paliv pro provozy společného stravování - Část 1: Obecné požadavky na bezpečnost
Anglický název Gas heated catering equipment - Part 1: General safety rules
Datum vydání 01.09.2014
Datum ukončení platnosti 01.08.2022
Datum účinnosti 01.10.2014
Věstník vydání (měs/rok) 9/14
Věstník zrušení
Způsob vydání samostatně tiskem
Způsob převzetí originálu překlad
Bude přeložena Ne
Použité jazyky
ICS kódy 97.040.20 - Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
Subsektor
Deskriptory
Klíčová slova
Harmonizace/Určení Informace o harmonizovaných a určených normách jsou zveřejněny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
OznačeníRok vydání
EN 203-12014
Změny
Opravy
Katalogové čísloOznačeníRok vydáníOznačení změnyDatum zrušení
500897ČSN EN 203-1 2014Opr.101.08.2022
Nahrazuje dokumenty
Katalogové čísloOznačeníRok vydání
82225ČSN EN 203-1+A1 2008
Byla nahrazena dokumenty
Katalogové čísloOznačeníRok vydání
514638ČSN EN 203-1 2022
Anotace

ČSN EN 203-1 Tato evropská norma stanovuje obecné požadavky a požadavky na konstrukci a provozní vlastnosti z hlediska bezpečnosti, značení a souvisejících metod zkoušení spotřebičů plynných paliv pro provozy společného stravování a pro velkopekárny. V této evropské normě jsou pojednány pouze spotřebiče provedení A1, A2, A3, B1 a B2, jak jsou definovány v kapitole 4. Tato evropská norma platí pro veškeré profesionální velkokuchyňské a pekárenské spotřebiče spalující plynné palivo při přípravě potravin a nápojů. V informativní příloze C je uveden seznam hlavních typů spotřebičů spadajících do předmětu použití této evropské normy.