Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Oznaèení zákl. dokumentu ČSN EN 203-1+A1
Zmìna/oprava/svazek
Tøídicí znak 061901
Katalogové èíslo 82225
Název dokumentu Spotřebiče na plynná paliva pro provozy společného stravování - Část 1: Všeobecné požadavky na bezpečnost
Anglický název Gas heated catering equipment - Part 1: General safety rules
Datum vydání 01.11.2008
Datum ukonèení platnosti 01.10.2014
Datum úèinnosti 01.12.2008
Vìstník vydání (mìs/rok) 11/08
Vìstník zrušení
Zpùsob vydání samostatně tiskem
Zpùsob pøevzetí originálu překlad
Bude pøeložena Ne
Použité jazyky
ICS kódy 97.040.20 - Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
Subsektor
Deskriptory
Klíèová slova
Harmonizace/Urèení Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
OznaèeníRok vydání
EN 203-1+A12008
Zmìny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Katalogové èísloOznaèeníRok vydání
74763ČSN EN 203-1 2006
Byla nahrazena dokumenty
Katalogové èísloOznaèeníRok vydání
96007ČSN EN 203-1 2014
Anotace

ČSN EN 203-1+A1 Tento dokument stanovuje všeobecné požadavky a požadavky na konstrukci a provozní vlastnosti z hlediska bezpečnosti1), značení a souvisejících metod zkoušení spotřebičů na plynná paliva pro provozy společného stravování a pro velkopekárny. V tomto dokumentu jsou pojednány pouze spotřebiče provedení A1, A2, A3, B1 a B2, jak jsou definovány v kapitole 4. Tento dokument platí pro profesionální velkokuchyňské a pekárenské spotřebiče spalující plynné palivo při přípravě potravin a nápojů.