Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Oznaèení zákl. dokumentu ČSN 57 6011
Zmìna/oprava/svazek
Tøídicí znak 576011
Katalogové èíslo 78581
Název dokumentu Požadavky na vybrané tepelně opracované masné výrobky
Anglický název Requirements for chosen heat treated meat products
Datum vydání 01.06.2007
Datum ukonèení platnosti
Datum úèinnosti 01.07.2007
Vìstník vydání (mìs/rok) 6/07
Vìstník zrušení
Zpùsob vydání samostatně tiskem
Zpùsob pøevzetí originálu
Bude pøeložena Ne
Použité jazyky česky
ICS kódy 67.120.10 - Maso a masné výrobky
Subsektor
Deskriptory
Klíèová slova
Harmonizace/Urèení Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
Zmìny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Byla nahrazena dokumenty
Anotace

ČSN 57 6011 Tato norma byla vytvořena v návaznosti na rozsáhlou diskuzi mezi profesními svazy oboru zpracování masa, spotřebitelskými organizacemi a kompetentními ministerstvy o nejvhodnějším způsobu stanovení surovinové skladby, smyslových, chemických a fyzikálních požadavků na vybrané tepelně opracované masné výrobky - špekáček, vídeňský párek, debrecínský párek, jemný párek, lahůdkový párek, spišský párek, ostravská klobása, šunkový salám, gothajský salám, salám junior, český salám, kabanos, drůbeží špekáček, drůbeží debrecínský párek, drůbeží vídeňský párek, drůbeží jemný párek, drůbeží šunkový salám, drůbeží gothajský salám a drůbeží salám junior.