Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Oznaèení zákl. dokumentu ČSN 56 9605
Zmìna/oprava/svazek
Tøídicí znak 569605
Katalogové èíslo 77689
Název dokumentu Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
Anglický název Guides to good hygiene and manufacturing practice - Deep froozen products - Basic requirements
Datum vydání 01.01.2007
Datum ukonèení platnosti
Datum úèinnosti 01.02.2007
Vìstník vydání (mìs/rok) 1/07
Vìstník zrušení
Zpùsob vydání samostatně tiskem
Zpùsob pøevzetí originálu
Bude pøeložena Ne
Použité jazyky česky
ICS kódy 27.200 - Technika chlazení
67.050 - Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Subsektor
Deskriptory
Klíèová slova
Harmonizace/Urèení Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
Zmìny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Byla nahrazena dokumenty
Anotace

ČSN 56 9605 Tato norma je doporučením pro zavádění správné hygienické a výrobní praxe do oblasti zacházení s hluboce zmrazenými potravinami v chladícím řetězci