Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Oznaèení zákl. dokumentu |
ČSN 56 9605 |
Zmìna/oprava/svazek |
|
Tøídicí znak |
569605 |
Katalogové èíslo |
77689 |
Název dokumentu |
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky |
Anglický název |
Guides to good hygiene and manufacturing practice - Deep froozen products - Basic requirements |
Datum vydání |
01.01.2007 |
Datum ukonèení platnosti |
|
Datum úèinnosti |
01.02.2007 |
Vìstník vydání (mìs/rok) |
1/07 |
Vìstník zrušení |
|
Zpùsob vydání |
samostatně tiskem |
Zpùsob pøevzetí originálu |
|
Bude pøeložena |
Ne |
Použité jazyky |
česky |
ICS kódy |
27.200 - Technika chlazení 67.050 - Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíèová slova |
|
Harmonizace/Urèení |
Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
|
Zmìny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
|
Byla nahrazena dokumenty |
|
Anotace |
ČSN 56 9605 Tato norma je doporučením pro zavádění správné hygienické a výrobní praxe do oblasti zacházení s hluboce zmrazenými potravinami v chladícím řetězci |