Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Oznaèení zákl. dokumentu |
ČSN 56 9606 |
Zmìna/oprava/svazek |
|
Tøídicí znak |
569606 |
Katalogové èíslo |
77688 |
Název dokumentu |
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin |
Anglický název |
Guidelines of good manufacturing and hygienic practice - General principles of food hygiene |
Datum vydání |
01.01.2007 |
Datum ukonèení platnosti |
|
Datum úèinnosti |
01.02.2007 |
Vìstník vydání (mìs/rok) |
1/07 |
Vìstník zrušení |
|
Zpùsob vydání |
samostatně tiskem |
Zpùsob pøevzetí originálu |
|
Bude pøeložena |
Ne |
Použité jazyky |
česky |
ICS kódy |
67.050 - Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíèová slova |
|
Harmonizace/Urèení |
Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
|
Zmìny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
|
Byla nahrazena dokumenty |
|
Anotace |
ČSN 56 9606 Tato norma je doporučením pro zavádění správné hygienické a výrobní praxe v celém potravinovém řetězci, stanoví obecné a základní principy, které je nutné dodržet při výrobě zdravotně nezávadných potraviny na základě systému samokontroly založených na principech kritických kontrolních bodů. |