Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Označení zákl. dokumentu |
ČSN EN 203-2-2 |
Změna/oprava/svazek |
|
Třídicí znak |
061901 |
Katalogové číslo |
77592 |
Název dokumentu |
Spotřebiče na plynná paliva pro provozy společného stravování - Část 2-2: Zvláštní požadavky - Pečicí trouby |
Anglický název |
Gas heated catering equipment - Part 2-2: Specific requirements - Ovens |
Datum vydání |
01.02.2007 |
Datum ukončení platnosti |
01.08.2022 |
Datum účinnosti |
01.03.2007 |
Věstník vydání (měs/rok) |
2/07 |
Věstník zrušení |
|
Způsob vydání |
samostatně tiskem |
Způsob převzetí originálu |
překlad |
Bude přeložena |
Ne |
Použité jazyky |
česky |
ICS kódy |
97.040.20 - Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíčová slova |
|
Harmonizace/Určení |
Informace o harmonizovaných a určených normách jsou zveřejněny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
Označení | Rok vydání |
EN 203-2-2 | 2006 |
|
Změny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
|
Byla nahrazena dokumenty |
Katalogové číslo | Označení | Rok vydání |
514636 | ČSN EN 203-2-2 | 2022 |
|
Anotace |
ČSN EN 203-2-2 Tato evropská norma stanovuje zkušební metody a požadavky na konstrukci a provozní vlastnosti týkající se bezpečnosti a hospodárného využití energie atmosférických či tlakových pečicích trub na plynná paliva s ohřevem horkým vzduchem s přirozenou konvekcí, nebo s nucenou konvekcí, s kombinovaným ohřevem, parním ohřevem, které jsou určeny pro podnikání. Tato norma se rovněž týká pekařských pecí pro velkokuchyně, s etáží nebo se zavážecím zařízením; rovněž tak pečicích trub pro pečení pizzy |