Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Oznaèení zákl. dokumentu ČSN 56 9602
Zmìna/oprava/svazek
Tøídicí znak 569602
Katalogové èíslo 75545
Název dokumentu Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ryby, vodní živočichové a výrobky z nich
Anglický název Guides to good hygiene and manufacturing practice - Fish and fishery products
Datum vydání 01.04.2006
Datum ukonèení platnosti
Datum úèinnosti 01.05.2006
Vìstník vydání (mìs/rok) 4/06
Vìstník zrušení
Zpùsob vydání samostatně tiskem
Zpùsob pøevzetí originálu
Bude pøeložena Ne
Použité jazyky česky
ICS kódy 67.120.30 - Ryby a rybí výrobky
Subsektor
Deskriptory
Klíèová slova
Harmonizace/Urèení Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
Zmìny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Byla nahrazena dokumenty
Anotace

ČSN 56 9602 Tato norma je doporučením pro zavádění správné hygienické a výrobní praxe do oblasti zpracování ryb,vodních živočichů a výrobků z nich