Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Oznaèení zákl. dokumentu |
ČSN 56 9602 |
Zmìna/oprava/svazek |
|
Tøídicí znak |
569602 |
Katalogové èíslo |
75545 |
Název dokumentu |
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ryby, vodní živočichové a výrobky z nich |
Anglický název |
Guides to good hygiene and manufacturing practice - Fish and fishery products |
Datum vydání |
01.04.2006 |
Datum ukonèení platnosti |
|
Datum úèinnosti |
01.05.2006 |
Vìstník vydání (mìs/rok) |
4/06 |
Vìstník zrušení |
|
Zpùsob vydání |
samostatně tiskem |
Zpùsob pøevzetí originálu |
|
Bude pøeložena |
Ne |
Použité jazyky |
česky |
ICS kódy |
67.120.30 - Ryby a rybí výrobky
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíèová slova |
|
Harmonizace/Urèení |
Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
|
Zmìny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
|
Byla nahrazena dokumenty |
|
Anotace |
ČSN 56 9602 Tato norma je doporučením pro zavádění správné hygienické a výrobní praxe do oblasti zpracování ryb,vodních živočichů a výrobků z nich |