Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Oznaèení zákl. dokumentu |
ČSN 56 0160-17 |
Zmìna/oprava/svazek |
|
Tøídicí znak |
560160 |
Katalogové èíslo |
75149 |
Název dokumentu |
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 17: Stanovení obsahu sušiny (A. Metoda sušení za sníženého tlaku, B. Refraktometrická metoda) |
Anglický název |
Methods for testing of sugar products - Determination of dry matter |
Datum vydání |
01.03.2006 |
Datum ukonèení platnosti |
|
Datum úèinnosti |
01.04.2006 |
Vìstník vydání (mìs/rok) |
3/06 |
Vìstník zrušení |
|
Zpùsob vydání |
samostatně tiskem |
Zpùsob pøevzetí originálu |
|
Bude pøeložena |
Ne |
Použité jazyky |
česky |
ICS kódy |
67.050 - Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů 67.180.10 - Cukr a výrobky z cukru
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíèová slova |
|
Harmonizace/Urèení |
Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
|
Zmìny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
|
Byla nahrazena dokumenty |
|
Anotace |
ČSN 56 0160-17 Norma specifikuje postupy stanovení sušiny v některých cukrech určených k lidské spotřebě metodou za sníženého tlaku při 70 st. C (část A) a metodou refraktometrickou (část B). |