Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Oznaèení zákl. dokumentu ČSN 56 0160-17
Zmìna/oprava/svazek
Tøídicí znak 560160
Katalogové èíslo 75149
Název dokumentu Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 17: Stanovení obsahu sušiny (A. Metoda sušení za sníženého tlaku, B. Refraktometrická metoda)
Anglický název Methods for testing of sugar products - Determination of dry matter
Datum vydání 01.03.2006
Datum ukonèení platnosti
Datum úèinnosti 01.04.2006
Vìstník vydání (mìs/rok) 3/06
Vìstník zrušení
Zpùsob vydání samostatně tiskem
Zpùsob pøevzetí originálu
Bude pøeložena Ne
Použité jazyky česky
ICS kódy 67.050 - Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
67.180.10 - Cukr a výrobky z cukru
Subsektor
Deskriptory
Klíèová slova
Harmonizace/Urèení Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
Zmìny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Byla nahrazena dokumenty
Anotace

ČSN 56 0160-17 Norma specifikuje postupy stanovení sušiny v některých cukrech určených k lidské spotřebě metodou za sníženého tlaku při 70 st. C (část A) a metodou refraktometrickou (část B).