Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Oznaèení zákl. dokumentu ČSN 56 0607
Zmìna/oprava/svazek
Tøídicí znak 560607
Katalogové èíslo 75136
Název dokumentu Metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek - Všeobecné požadavky a metoda stanovení pH
Anglický název Methods of analysis for determination of purity of food aditives - General criteria on methods and determination of the pH
Datum vydání 01.02.2006
Datum ukonèení platnosti
Datum úèinnosti 01.03.2006
Vìstník vydání (mìs/rok) 2/06
Vìstník zrušení
Zpùsob vydání samostatně tiskem
Zpùsob pøevzetí originálu
Bude pøeložena Ne
Použité jazyky česky
ICS kódy 67.050 - Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Subsektor
Deskriptory
Klíèová slova
Harmonizace/Urèení Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
Zmìny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Byla nahrazena dokumenty
Anotace

ČSN 56 0607 Norma specifikuje všeobecné pokyny pro metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek jako je postup přípravy vzorků ke zkoušce, reakční činidla, zařízení a způsob vyjadřování výsledků a dále postup stanovení hodnoty jejich pH ve vodném roztoku.