Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Oznaèení zákl. dokumentu ČSN 56 0604
Zmìna/oprava/svazek
Tøídicí znak 560604
Katalogové èíslo 75135
Název dokumentu Stanovení obsahu kyseliny erukové v olejích a tucích určených k lidské spotřebě
Anglický název Method of analysis for determination the erucic acid content to be used for human consumption
Datum vydání 01.02.2006
Datum ukonèení platnosti
Datum úèinnosti 01.03.2006
Vìstník vydání (mìs/rok) 2/06
Vìstník zrušení
Zpùsob vydání samostatně tiskem
Zpùsob pøevzetí originálu
Bude pøeložena Ne
Použité jazyky česky
ICS kódy 67.050 - Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Subsektor
Deskriptory
Klíèová slova
Harmonizace/Urèení Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
Zmìny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Byla nahrazena dokumenty
Anotace

ČSN 56 0604 Norma specifikuje metodu stanovení obsahu kyseliny erukové v potravinách v těch případech, kdy tuková nebo olejová složka obsahuje kyselinu cetolejovou (tj. cis-izomer dokosenové kyseliny vyskytující se např. v rybím tuku) nebo trans a cis-izomery dokosenové kyseliny obsažené v hydrogenovaných tucích.