Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Označení zákl. dokumentu ČSN EN ISO 13969
Změna/oprava/svazek
Třídicí znak 570520
Katalogové číslo 74746
Název dokumentu Mléko a mléčné výrobky - Směrnice pro standardizovaný popis mikrobiologických inhibičních zkoušek
Anglický název Milk and milk products - Guidelines for a standardized description of microbial inhibitor tests
Datum vydání 01.01.2006
Datum ukončení platnosti
Datum účinnosti 01.02.2006
Věstník vydání (měs/rok) 1/06
Věstník zrušení
Způsob vydání samostatně tiskem
Způsob převzetí originálu překlad
Bude přeložena Ne
Použité jazyky česky
ICS kódy 67.100.30 - Sýry
Subsektor
Deskriptory
Klíčová slova
Harmonizace/Určení Informace o harmonizovaných a určených normách jsou zveřejněny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
OznačeníRok vydání
EN ISO 139692004
ISO 139692003
Změny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Katalogové čísloOznačeníRok vydání
71602ČSN EN ISO 13969 2005
Byla nahrazena dokumenty
Anotace

ČSN EN ISO 13969 Tato mezinárodní norma uvádí směrnici pro popis mikrobiálních inhibičních zkoušek pro mléko a mléčné výrobky. Záměrem je poskytnout rámcový návod a základ pro hodnocení/validaci mikrobiálních inhobičních zkoušek, který umožní porovnání dat, získaných při použití různých zkoušek a experimentálních studií