Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Označení zákl. dokumentu |
ČSN EN ISO 13969 |
Změna/oprava/svazek |
|
Třídicí znak |
570520 |
Katalogové číslo |
74746 |
Název dokumentu |
Mléko a mléčné výrobky - Směrnice pro standardizovaný popis mikrobiologických inhibičních zkoušek |
Anglický název |
Milk and milk products - Guidelines for a standardized description of microbial inhibitor tests |
Datum vydání |
01.01.2006 |
Datum ukončení platnosti |
|
Datum účinnosti |
01.02.2006 |
Věstník vydání (měs/rok) |
1/06 |
Věstník zrušení |
|
Způsob vydání |
samostatně tiskem |
Způsob převzetí originálu |
překlad |
Bude přeložena |
Ne |
Použité jazyky |
česky |
ICS kódy |
67.100.30 - Sýry
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíčová slova |
|
Harmonizace/Určení |
Informace o harmonizovaných a určených normách jsou zveřejněny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
Označení | Rok vydání |
EN ISO 13969 | 2004 |
ISO 13969 | 2003 |
|
Změny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
Katalogové číslo | Označení | Rok vydání |
71602 | ČSN EN ISO 13969 | 2005 |
|
Byla nahrazena dokumenty |
|
Anotace |
ČSN EN ISO 13969 Tato mezinárodní norma uvádí směrnici pro popis mikrobiálních inhibičních zkoušek pro mléko a mléčné výrobky. Záměrem je poskytnout rámcový návod a základ pro hodnocení/validaci mikrobiálních inhobičních zkoušek, který umožní porovnání dat, získaných při použití různých zkoušek a experimentálních studií |