| Typ produktu | 
        Česká technická norma (ČSN) | 
    
    
        | Označení zákl. dokumentu | 
        ČSN EN ISO 17189                                   | 
    
    
        | Změna/oprava/svazek | 
         | 
    
    
        | Třídicí znak | 
        571604 | 
    
    
        | Katalogové číslo | 
        72904 | 
    
    
        | Název dokumentu | 
        Máslo, emulze jedlých olejů a roztíratelné tuky - Stanovení obsahu tuku (Referenční metoda) | 
    
    
        | Anglický název | 
        Butter, edible oil emulsions and spreadable fats - Determination of fat content (Reference method) | 
    
    
        | Datum vydání | 
        01.04.2005 | 
    
    
        | Datum ukončení platnosti | 
         | 
    
    
        | Datum účinnosti | 
        01.05.2005 | 
    
    
        | Věstník vydání (měs/rok) | 
        4/05 | 
    
    
        | Věstník zrušení | 
         | 
    
    
        | Způsob vydání | 
        samostatně tiskem | 
    
    
        | Způsob převzetí originálu | 
        překlad | 
    
    
        | Bude přeložena | 
        Ne | 
    
    
        | Použité jazyky | 
        česky | 
    
    
        | ICS kódy | 
        67.100.10 - Mléko a zpracované mléčné výrobky
  | 
    
    
        | TNK | 
        116 | 
    
    
        | Subsektor | 
            | 
    
    
        | Deskriptory | 
         | 
    
    
        | Klíčová slova | 
        jedlý tuk,máslo,obsah tuku,roztíratelný tuk,stanovení | 
    
        
        | Harmonizace | 
         | 
    
    
        | Určení | 
         | 
    
    
        | Zapracované dokumenty | 
        
	
		
			| Shoda | Označení | Rok vydání | 
		 
			| idt | EN ISO 17189 | 2003 | 
		 
			| idt | ISO 17189 | 2003 | 
		 
	 
  | 
    
    
        | Změny | 
        
  | 
    
    
        | Opravy | 
        
  | 
    
    
        | Nahrazuje dokumenty | 
        
	
		
			| Katalogové číslo | Označení | Rok vydání | 
		 
			| 69373 | ČSN EN ISO 17189                                   | 2004 | 
		 
	 
  | 
    
    
        | Byla nahrazena dokumenty | 
        
  | 
    
    
        | Anotace | 
        ČSN EN ISO 17189     Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu tuku v másle, emulzích jedlých olejů a v roztíratelných tucích  |