Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Označení zákl. dokumentu ČSN EN ISO 17189
Změna/oprava/svazek
Třídicí znak 571604
Katalogové číslo 72904
Název dokumentu Máslo, emulze jedlých olejů a roztíratelné tuky - Stanovení obsahu tuku (Referenční metoda)
Anglický název Butter, edible oil emulsions and spreadable fats - Determination of fat content (Reference method)
Datum vydání 01.04.2005
Datum ukončení platnosti
Datum účinnosti 01.05.2005
Věstník vydání (měs/rok) 4/05
Věstník zrušení
Způsob vydání samostatně tiskem
Způsob převzetí originálu překlad
Bude přeložena Ne
Použité jazyky česky
ICS kódy 67.100.10 - Mléko a zpracované mléčné výrobky
Subsektor
Deskriptory
Klíčová slova jedlý tuk,máslo,obsah tuku,roztíratelný tuk,stanovení
Harmonizace/Určení Informace o harmonizovaných a určených normách jsou zveřejněny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
OznačeníRok vydání
EN ISO 171892003
ISO 171892003
Změny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Katalogové čísloOznačeníRok vydání
69373ČSN EN ISO 17189 2004
Byla nahrazena dokumenty
Anotace

ČSN EN ISO 17189 Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu tuku v másle, emulzích jedlých olejů a v roztíratelných tucích