Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Oznaèení zákl. dokumentu |
ČSN EN ISO 17189 |
Zmìna/oprava/svazek |
|
Tøídicí znak |
571604 |
Katalogové èíslo |
72904 |
Název dokumentu |
Máslo, emulze jedlých olejů a roztíratelné tuky - Stanovení obsahu tuku (Referenční metoda) |
Anglický název |
Butter, edible oil emulsions and spreadable fats - Determination of fat content (Reference method) |
Datum vydání |
01.04.2005 |
Datum ukonèení platnosti |
|
Datum úèinnosti |
01.05.2005 |
Vìstník vydání (mìs/rok) |
4/05 |
Vìstník zrušení |
|
Zpùsob vydání |
samostatně tiskem |
Zpùsob pøevzetí originálu |
překlad |
Bude pøeložena |
Ne |
Použité jazyky |
česky |
ICS kódy |
67.100.10 - Mléko a zpracované mléčné výrobky
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíèová slova |
jedlý tuk,máslo,obsah tuku,roztíratelný tuk,stanovení |
Harmonizace/Urèení |
Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
Oznaèení | Rok vydání |
EN ISO 17189 | 2003 |
ISO 17189 | 2003 |
|
Zmìny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
Katalogové èíslo | Oznaèení | Rok vydání |
69373 | ČSN EN ISO 17189 | 2004 |
|
Byla nahrazena dokumenty |
|
Anotace |
ČSN EN ISO 17189 Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu tuku v másle, emulzích jedlých olejů a v roztíratelných tucích |