Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Označení zákl. dokumentu |
ČSN EN ISO 17189 |
Změna/oprava/svazek |
|
Třídicí znak |
571604 |
Katalogové číslo |
72904 |
Název dokumentu |
Máslo, emulze jedlých olejů a roztíratelné tuky - Stanovení obsahu tuku (Referenční metoda) |
Anglický název |
Butter, edible oil emulsions and spreadable fats - Determination of fat content (Reference method) |
Datum vydání |
01.04.2005 |
Datum ukončení platnosti |
|
Datum účinnosti |
01.05.2005 |
Věstník vydání (měs/rok) |
4/05 |
Věstník zrušení |
|
Způsob vydání |
samostatně tiskem |
Způsob převzetí originálu |
překlad |
Bude přeložena |
Ne |
Použité jazyky |
česky |
ICS kódy |
67.100.10 - Mléko a zpracované mléčné výrobky
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíčová slova |
jedlý tuk,máslo,obsah tuku,roztíratelný tuk,stanovení |
Harmonizace/Určení |
Informace o harmonizovaných a určených normách jsou zveřejněny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
Označení | Rok vydání |
EN ISO 17189 | 2003 |
ISO 17189 | 2003 |
|
Změny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
Katalogové číslo | Označení | Rok vydání |
69373 | ČSN EN ISO 17189 | 2004 |
|
Byla nahrazena dokumenty |
|
Anotace |
ČSN EN ISO 17189 Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu tuku v másle, emulzích jedlých olejů a v roztíratelných tucích |