Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Oznaèení zákl. dokumentu ČSN EN ISO 1735
Zmìna/oprava/svazek
Tøídicí znak 571007
Katalogové èíslo 72279
Název dokumentu Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu tuku - Gravimetrická metoda (Referenční metoda)
Anglický název Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method)
Datum vydání 01.02.2005
Datum ukonèení platnosti 01.01.2023
Datum úèinnosti 01.03.2005
Vìstník vydání (mìs/rok) 2/05
Vìstník zrušení
Zpùsob vydání samostatně tiskem
Zpùsob pøevzetí originálu překlad
Bude pøeložena Ne
Použité jazyky česky
ICS kódy 67.100.30 - Sýry
Subsektor
Deskriptory
Klíèová slova sýr,obsah tuku,stanovení,tavený sýr,tavený sýrový výrobek
Harmonizace/Urèení Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
OznaèeníRok vydání
EN ISO 17352004
ISO 17352004
Zmìny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Katalogové èísloOznaèeníRok vydání
21479ČSN ISO 1735 1997
Byla nahrazena dokumenty
Katalogové èísloOznaèeníRok vydání
516246ČSN EN ISO 23319 2022
Anotace

ČSN EN ISO 1735 Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu tuku v sýrech a tavených sýrových výrobcích vážkovou metodou