Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Oznaèení zákl. dokumentu |
ČSN EN ISO 1735 |
Zmìna/oprava/svazek |
|
Tøídicí znak |
571007 |
Katalogové èíslo |
72279 |
Název dokumentu |
Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu tuku - Gravimetrická metoda (Referenční metoda) |
Anglický název |
Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) |
Datum vydání |
01.02.2005 |
Datum ukonèení platnosti |
01.01.2023 |
Datum úèinnosti |
01.03.2005 |
Vìstník vydání (mìs/rok) |
2/05 |
Vìstník zrušení |
|
Zpùsob vydání |
samostatně tiskem |
Zpùsob pøevzetí originálu |
překlad |
Bude pøeložena |
Ne |
Použité jazyky |
česky |
ICS kódy |
67.100.30 - Sýry
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíèová slova |
sýr,obsah tuku,stanovení,tavený sýr,tavený sýrový výrobek |
Harmonizace/Urèení |
Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
Oznaèení | Rok vydání |
EN ISO 1735 | 2004 |
ISO 1735 | 2004 |
|
Zmìny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
Katalogové èíslo | Oznaèení | Rok vydání |
21479 | ČSN ISO 1735 | 1997 |
|
Byla nahrazena dokumenty |
Katalogové èíslo | Oznaèení | Rok vydání |
516246 | ČSN EN ISO 23319 | 2022 |
|
Anotace |
ČSN EN ISO 1735 Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu tuku v sýrech a tavených sýrových výrobcích vážkovou metodou |