Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Označení zákl. dokumentu |
ČSN EN ISO 5534 |
Změna/oprava/svazek |
|
Třídicí znak |
571003 |
Katalogové číslo |
71857 |
Název dokumentu |
Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda) |
Anglický název |
Cheese and processed chesse - Determination of total solids content (Reference method) |
Datum vydání |
01.01.2005 |
Datum ukončení platnosti |
|
Datum účinnosti |
01.02.2005 |
Věstník vydání (měs/rok) |
1/05 |
Věstník zrušení |
|
Způsob vydání |
samostatně tiskem |
Způsob převzetí originálu |
překlad |
Bude přeložena |
Ne |
Použité jazyky |
česky |
ICS kódy |
67.100.30 - Sýry
|
TNK |
116 |
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíčová slova |
sýr,celková sušina,stanovení,tavený sýr |
Harmonizace |
|
Určení |
|
Zapracované dokumenty |
Shoda | Označení | Rok vydání |
idt | EN ISO 5534 | 2004 |
idt | ISO 5534 | 2004 |
|
Změny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
Katalogové číslo | Označení | Rok vydání |
19672 | ČSN ISO 5534 | 1996 |
|
Byla nahrazena dokumenty |
|
Anotace |
ČSN EN ISO 5534 Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu celkové sušiny v sýrech a tavených sýrech. |