Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Označení zákl. dokumentu ČSN EN ISO 5534
Změna/oprava/svazek
Třídicí znak 571003
Katalogové číslo 71857
Název dokumentu Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)
Anglický název Cheese and processed chesse - Determination of total solids content (Reference method)
Datum vydání 01.01.2005
Datum ukončení platnosti
Datum účinnosti 01.02.2005
Věstník vydání (měs/rok) 1/05
Věstník zrušení
Způsob vydání samostatně tiskem
Způsob převzetí originálu překlad
Bude přeložena Ne
Použité jazyky česky
ICS kódy 67.100.30 - Sýry
TNK 116
Subsektor
Deskriptory
Klíčová slova sýr,celková sušina,stanovení,tavený sýr
Harmonizace
Určení
Zapracované dokumenty
ShodaOznačeníRok vydání
idtEN ISO 55342004
idtISO 55342004
Změny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Katalogové čísloOznačeníRok vydání
19672ČSN ISO 5534 1996
Byla nahrazena dokumenty
Anotace

ČSN EN ISO 5534 Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu celkové sušiny v sýrech a tavených sýrech.