| Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
| Označení zákl. dokumentu |
ČSN EN ISO 5534 |
| Změna/oprava/svazek |
|
| Třídicí znak |
571003 |
| Katalogové číslo |
71857 |
| Název dokumentu |
Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda) |
| Anglický název |
Cheese and processed chesse - Determination of total solids content (Reference method) |
| Datum vydání |
01.01.2005 |
| Datum ukončení platnosti |
|
| Datum účinnosti |
01.02.2005 |
| Věstník vydání (měs/rok) |
1/05 |
| Věstník zrušení |
|
| Způsob vydání |
samostatně tiskem |
| Způsob převzetí originálu |
překlad |
| Bude přeložena |
Ne |
| Použité jazyky |
česky |
| ICS kódy |
67.100.30 - Sýry
|
| TNK |
116 |
| Subsektor |
|
| Deskriptory |
|
| Klíčová slova |
sýr,celková sušina,stanovení,tavený sýr |
| Harmonizace |
|
| Určení |
|
| Zapracované dokumenty |
| Shoda | Označení | Rok vydání |
| idt | EN ISO 5534 | 2004 |
| idt | ISO 5534 | 2004 |
|
| Změny |
|
| Opravy |
|
| Nahrazuje dokumenty |
| Katalogové číslo | Označení | Rok vydání |
| 19672 | ČSN ISO 5534 | 1996 |
|
| Byla nahrazena dokumenty |
|
| Anotace |
ČSN EN ISO 5534 Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu celkové sušiny v sýrech a tavených sýrech. |