| Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
| Označení zákl. dokumentu |
ČSN EN ISO 19219 |
| Změna/oprava/svazek |
|
| Třídicí znak |
588820 |
| Katalogové číslo |
69760 |
| Název dokumentu |
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení viditelných stop sedimentu v surových tucích a olejích |
| Anglický název |
Animal and vegetable fats and oils - Determination of visible foots in crude fats and oils |
| Datum vydání |
01.07.2004 |
| Datum ukončení platnosti |
|
| Datum účinnosti |
01.08.2004 |
| Věstník vydání (měs/rok) |
7/04 |
| Věstník zrušení |
|
| Způsob vydání |
ve věstníku |
| Způsob převzetí originálu |
vyhlášením |
| Bude přeložena |
Ne |
| Použité jazyky |
anglicky |
| ICS kódy |
67.200.10 - Živočišné a rostlinné tuky a oleje.
|
| TNK |
|
| Subsektor |
|
| Deskriptory |
|
| Klíčová slova |
|
| Harmonizace |
|
| Určení |
|
| Zapracované dokumenty |
| Shoda | Označení | Rok vydání |
| idt | EN ISO 19219 | 2003 |
| idt | ISO 19219 | 2002 |
|
| Změny |
|
| Opravy |
|
| Nahrazuje dokumenty |
|
| Byla nahrazena dokumenty |
|
| Anotace |
|