Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Označení zákl. dokumentu |
ČSN EN ISO 19219 |
Změna/oprava/svazek |
|
Třídicí znak |
588820 |
Katalogové číslo |
69760 |
Název dokumentu |
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení viditelných stop sedimentu v surových tucích a olejích |
Anglický název |
Animal and vegetable fats and oils - Determination of visible foots in crude fats and oils |
Datum vydání |
01.07.2004 |
Datum ukončení platnosti |
|
Datum účinnosti |
01.08.2004 |
Věstník vydání (měs/rok) |
7/04 |
Věstník zrušení |
|
Způsob vydání |
ve věstníku |
Způsob převzetí originálu |
vyhlášením |
Bude přeložena |
Ne |
Použité jazyky |
anglicky |
ICS kódy |
67.200.10 - Živočišné a rostlinné tuky a oleje.
|
TNK |
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíčová slova |
|
Harmonizace |
|
Určení |
|
Zapracované dokumenty |
Shoda | Označení | Rok vydání |
idt | EN ISO 19219 | 2003 |
idt | ISO 19219 | 2002 |
|
Změny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
|
Byla nahrazena dokumenty |
|
Anotace |
|