| Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
| Označení zákl. dokumentu |
ČSN ISO 7889 |
| Změna/oprava/svazek |
|
| Třídicí znak |
571420 |
| Katalogové číslo |
69450 |
| Název dokumentu |
Jogurt - Stanovení počtu charakteristických mikroorganismů - Technika stanovení počtu kolonií při 37 °C |
| Anglický název |
Yogurt - Enumeration of characteristic microorganisms - Colony-count technique at 37 °C |
| Datum vydání |
01.02.2004 |
| Datum ukončení platnosti |
|
| Datum účinnosti |
01.03.2004 |
| Věstník vydání (měs/rok) |
2/04 |
| Věstník zrušení |
|
| Způsob vydání |
samostatně tiskem |
| Způsob převzetí originálu |
překlad |
| Bude přeložena |
Ne |
| Použité jazyky |
česky |
| ICS kódy |
07.100.30 - Mikrobiologie potravin 67.100.99 - Ostatní mléčné výrobky
|
| TNK |
116 |
| Subsektor |
|
| Deskriptory |
|
| Klíčová slova |
Jogurt,charakteristické mikroorganismy,příprava zkušebního vzorku,technika stanovení počtu kolonií |
| Harmonizace |
|
| Určení |
|
| Zapracované dokumenty |
| Shoda | Označení | Rok vydání |
| idt | ISO 7889 | 2003 |
|
| Změny |
|
| Opravy |
|
| Nahrazuje dokumenty |
|
| Byla nahrazena dokumenty |
|