Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Označení zákl. dokumentu ČSN ISO 5765-2
Změna/oprava/svazek
Třídicí znak 570831
Katalogové číslo 69306
Název dokumentu Sušené mléko, sušené zmrzlinové směsi a tavené sýry - Stanovení obsahu laktózy - Část 2: Enzymatická metoda s využitím galaktózové poloviny laktózy
Anglický název Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese - Determination of lactose content - Part 2: Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose
Datum vydání 01.01.2004
Datum ukončení platnosti
Datum účinnosti 01.02.2004
Věstník vydání (měs/rok) 1/04
Věstník zrušení
Způsob vydání samostatně tiskem
Způsob převzetí originálu překlad
Bude přeložena Ne
Použité jazyky česky
ICS kódy 67.100.10 - Mléko a zpracované mléčné výrobky
67.100.30 - Sýry
67.100.40 - Zmrzlina a zmrzlinové cukrářské výrobky
TNK 116
Subsektor
Deskriptory
Klíčová slova sušené mléko,enzymatická metoda,galaktóza,obsah laktózy,potravinářské výrobky,sušené zmrzlinové směsi,tavené sýry
Harmonizace
Určení
Zapracované dokumenty
ShodaOznačeníRok vydání
idtISO 5765-22002
Změny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Byla nahrazena dokumenty
Anotace

ČSN ISO 5765-2 Tato mezinárodní norma specifikuje metodu pro stanovení obsahu laktózy v sušeném mléce, sušených zmrzlinových směsích a v tavených sýrech enzymatickou metodou s využitím galaktózové poloviny laktózy.