Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Oznaèení zákl. dokumentu |
ČSN ISO 5765-2 |
Zmìna/oprava/svazek |
|
Tøídicí znak |
570831 |
Katalogové èíslo |
69306 |
Název dokumentu |
Sušené mléko, sušené zmrzlinové směsi a tavené sýry - Stanovení obsahu laktózy - Část 2: Enzymatická metoda s využitím galaktózové poloviny laktózy |
Anglický název |
Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese - Determination of lactose content - Part 2: Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose |
Datum vydání |
01.01.2004 |
Datum ukonèení platnosti |
|
Datum úèinnosti |
01.02.2004 |
Vìstník vydání (mìs/rok) |
1/04 |
Vìstník zrušení |
|
Zpùsob vydání |
samostatně tiskem |
Zpùsob pøevzetí originálu |
překlad |
Bude pøeložena |
Ne |
Použité jazyky |
česky |
ICS kódy |
67.100.10 - Mléko a zpracované mléčné výrobky 67.100.30 - Sýry 67.100.40 - Zmrzlina a zmrzlinové cukrářské výrobky
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíèová slova |
sušené mléko,enzymatická metoda,galaktóza,obsah laktózy,potravinářské výrobky,sušené zmrzlinové směsi,tavené sýry |
Harmonizace/Urèení |
Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
Oznaèení | Rok vydání |
ISO 5765-2 | 2002 |
|
Zmìny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
|
Byla nahrazena dokumenty |
|
Anotace |
ČSN ISO 5765-2 Tato mezinárodní norma specifikuje metodu pro stanovení obsahu laktózy v sušeném mléce, sušených zmrzlinových směsích a v tavených sýrech enzymatickou metodou s využitím galaktózové poloviny laktózy. |