Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Označení zákl. dokumentu ČSN EN 203-1+A1
Změna/oprava/svazek
Třídicí znak 061901
Katalogové číslo 519140
Název dokumentu Spotřebiče na plynná paliva pro provozy společného stravování - Část 1: Obecné požadavky na bezpečnost
Anglický název Gas heated catering equipment - Part 1: General safety requirements
Datum vydání 01.06.2024
Datum ukončení platnosti
Datum účinnosti 01.07.2024
Věstník vydání (měs/rok) 6/24
Věstník zrušení
Způsob vydání ve věstníku
Způsob převzetí originálu vyhlášením
Bude přeložena Ne
Použité jazyky
ICS kódy 97.040.20 - Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
Subsektor
Deskriptory
Klíčová slova
Harmonizace/Určení Informace o harmonizovaných a určených normách jsou zveřejněny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
OznačeníRok vydání
EN 203-1+A12023
Změny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Katalogové čísloOznačeníRok vydání
514638ČSN EN 203-1 2022
Byla nahrazena dokumenty
Anotace

ČSN EN 203-1+A1 This document specifies the requirements and test methods for the construction and operating characteristics relating to safety and rational use of energy for gas heated commercial catering and bakery appliances intended to be used indoor. This document applies to all professional cooking and bakery appliances using gas for preparing food and drink. Only appliances of types A1, A2, A3, B1 and B2, as defined in Clause 4, are considered in this document. Only the net calorific value (Hi) and net Wobbe index (Wi) are used. The requirements concerning specific types of appliances are given in the relevant Part 2. Annex C (informative) lists the main types of equipment covered by the scope of this document. Appliances covered by this document are not intended to use gases containing carbon monoxide or other toxic components. NOTE - For appliances intended to be used in vehicles, in trailers or on-board ships, additional requirements can be necessary.