Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Oznaèení zákl. dokumentu ČSN EN 17446
Zmìna/oprava/svazek
Tøídicí znak 389235
Katalogové èíslo 513389
Název dokumentu Hasicí zařízení v komerčních kuchyních - Požadavky na navrhování, dokumentaci a zkoušení
Anglický název Fire extinguishing systems in commercial kitchens - System design, documentation, and test requirements
Datum vydání 01.12.2021
Datum ukonèení platnosti
Datum úèinnosti 01.01.2022
Vìstník vydání (mìs/rok) 12/21
Vìstník zrušení
Zpùsob vydání ve věstníku
Zpùsob pøevzetí originálu vyhlášením
Bude pøeložena Ne
Použité jazyky
ICS kódy 13.220.20 - Požární ochrana
Subsektor
Deskriptory
Klíèová slova
Harmonizace/Urèení Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
OznaèeníRok vydání
EN 174462021
Zmìny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Byla nahrazena dokumenty
Anotace

ČSN EN 17446 (38 9235) This document establishes the minimum requirements applicable to the design, installation, functioning, test and maintenance of fixed automatic fire extinguishing systems for kitchen protection that covers the cooking appliances, the hood, the plenum and the air extract ducts. This document also provides requirements for the construction and components performance as applicable to specific types, designs, sizes and arrangements of pre-engineered kitchen fire-extinguishing systems. This document does not cover household kitchens or industrial food production equipment. The detailed test procedures for the plenum and air extract ducts are contained in CEN/TS 17749. Closed plenum type ventilated ceilings designed similar to standard hoods are included in this document. Open plenum type ventilated ceilings are excluded and require an engineered solution for the plenum protection. Protection for appliances below open or closed plenum ventilated ceilings are included.