Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Označení zákl. dokumentu ČSN EN 17446
Změna/oprava/svazek
Třídicí znak 389235
Katalogové číslo 513389
Název dokumentu Hasicí zařízení v komerčních kuchyních - Požadavky na navrhování, dokumentaci a zkoušení
Anglický název Fire extinguishing systems in commercial kitchens - System design, documentation, and test requirements
Datum vydání 01.12.2021
Datum ukončení platnosti
Datum účinnosti 01.01.2022
Věstník vydání (měs/rok) 12/21
Věstník zrušení
Způsob vydání ve věstníku
Způsob převzetí originálu vyhlášením
Bude přeložena Ne
Použité jazyky
ICS kódy 13.220.20 - Požární ochrana
Subsektor
Deskriptory
Klíčová slova
Harmonizace/Určení Informace o harmonizovaných a určených normách jsou zveřejněny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
OznačeníRok vydání
EN 174462021
Změny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Byla nahrazena dokumenty
Anotace

ČSN EN 17446 (38 9235) This document establishes the minimum requirements applicable to the design, installation, functioning, test and maintenance of fixed automatic fire extinguishing systems for kitchen protection that covers the cooking appliances, the hood, the plenum and the air extract ducts. This document also provides requirements for the construction and components performance as applicable to specific types, designs, sizes and arrangements of pre-engineered kitchen fire-extinguishing systems. This document does not cover household kitchens or industrial food production equipment. The detailed test procedures for the plenum and air extract ducts are contained in CEN/TS 17749. Closed plenum type ventilated ceilings designed similar to standard hoods are included in this document. Open plenum type ventilated ceilings are excluded and require an engineered solution for the plenum protection. Protection for appliances below open or closed plenum ventilated ceilings are included.