Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Označení zákl. dokumentu ČSN EN 16282-7+A1
Změna/oprava/svazek
Třídicí znak 127133
Katalogové číslo 512932
Název dokumentu Zařízení komerčních kuchyní - Prvky pro větrání komerčních kuchyní - Část 7: Instalace a použití zabudovaných systémů pro potlačování požáru
Anglický název Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation in commercial kitchens - Part 7: Installation and use of fixed fire suppression systems
Datum vydání 01.11.2021
Datum ukončení platnosti
Datum účinnosti 01.12.2021
Věstník vydání (měs/rok) 11/21
Věstník zrušení
Způsob vydání ve věstníku
Způsob převzetí originálu vyhlášením
Bude přeložena Ne
Použité jazyky
ICS kódy 97.040.99 - Ostatní kuchyňská zařízení
Subsektor
Deskriptory
Klíčová slova
Harmonizace/Určení Informace o harmonizovaných a určených normách jsou zveřejněny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
OznačeníRok vydání
EN 16282-7:2017+A12021
Změny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Katalogové čísloOznačeníRok vydání
503978ČSN EN 16282-7 2018
Byla nahrazena dokumenty
Anotace

ČSN EN 16282-7+A1 This European Standard specifies requirements and gives recommendations for the design, installation, testing, maintenance and safety of kitchen fire suppression systems in buildings. This European Standard is applicable to ventilation systems in commercial kitchens, associated areas and other installations processing foodstuffs intended for commercial use. Kitchens and associated areas are special rooms in which meals are prepared, where tableware and equipment is washed, cleaned, food is stored and food waste areas. This European Standard is applicable to fire suppression systems except those used in domestic kitchens or industrial food processing facilities. Unless otherwise specified, the requirements of this standard should be checked by way of inspection and/or measurement. NOTE - Please note the possible existence of additional or alternative local national regulations on installation, appliance requirements and inspection, maintenance and operation.