Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Oznaèení zákl. dokumentu |
ČSN EN 16282-7 |
Zmìna/oprava/svazek |
|
Tøídicí znak |
127134 |
Katalogové èíslo |
503978 |
Název dokumentu |
Zařízení komerčních kuchyní - Prvky pro větrání komerčních kuchyní - Část 7: Instalace a použití zabudovaných systémů pro potlačování požáru |
Anglický název |
Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation in commercial kitchens - Part 7: Installation and use of fixed fire suppression systems |
Datum vydání |
01.03.2018 |
Datum ukonèení platnosti |
01.12.2021 |
Datum úèinnosti |
01.04.2018 |
Vìstník vydání (mìs/rok) |
3/18 |
Vìstník zrušení |
|
Zpùsob vydání |
ve věstníku |
Zpùsob pøevzetí originálu |
vyhlášením |
Bude pøeložena |
Ne |
Použité jazyky |
|
ICS kódy |
97.040.99 - Ostatní kuchyňská zařízení
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíèová slova |
|
Harmonizace/Urèení |
Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
Oznaèení | Rok vydání |
EN 16282-7 | 2017 |
|
Zmìny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
|
Byla nahrazena dokumenty |
Katalogové èíslo | Oznaèení | Rok vydání |
512932 | ČSN EN 16282-7+A1 | 2021 |
|
Anotace |
ČSN EN 16282-7 This European Standard specifies requirements and gives recommendations for the design, installation, testing, maintenance and safety of kitchen fire suppression systems in buildings. This European Standard is applicable to ventilation systems in commercial kitchens, associated areas and other installations processing foodstuffs intended for commercial use. Kitchens and associated areas are special rooms in which meals are prepared, where tableware and equipment is washed, cleaned, food is stored and food waste areas. This European Standard is applicable to fire suppression systems except those used in domestic kitchens or industrial food processing facilities. Unless otherwise specified, the requirements of this standard should be checked by way of inspection and/or measurement. NOTE: Please note the possible existence of additional or alternative local national regulations on installation, appliance requirements and inspection, maintenance and operation. |