Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Oznaèení zákl. dokumentu ČSN EN 16282-7
Zmìna/oprava/svazek
Tøídicí znak 127134
Katalogové èíslo 503978
Název dokumentu Zařízení komerčních kuchyní - Prvky pro větrání komerčních kuchyní - Část 7: Instalace a použití zabudovaných systémů pro potlačování požáru
Anglický název Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation in commercial kitchens - Part 7: Installation and use of fixed fire suppression systems
Datum vydání 01.03.2018
Datum ukonèení platnosti 01.12.2021
Datum úèinnosti 01.04.2018
Vìstník vydání (mìs/rok) 3/18
Vìstník zrušení
Zpùsob vydání ve věstníku
Zpùsob pøevzetí originálu vyhlášením
Bude pøeložena Ne
Použité jazyky
ICS kódy 97.040.99 - Ostatní kuchyňská zařízení
Subsektor
Deskriptory
Klíèová slova
Harmonizace/Urèení Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
OznaèeníRok vydání
EN 16282-72017
Zmìny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Byla nahrazena dokumenty
Katalogové èísloOznaèeníRok vydání
512932ČSN EN 16282-7+A1 2021
Anotace

ČSN EN 16282-7 This European Standard specifies requirements and gives recommendations for the design, installation, testing, maintenance and safety of kitchen fire suppression systems in buildings. This European Standard is applicable to ventilation systems in commercial kitchens, associated areas and other installations processing foodstuffs intended for commercial use. Kitchens and associated areas are special rooms in which meals are prepared, where tableware and equipment is washed, cleaned, food is stored and food waste areas. This European Standard is applicable to fire suppression systems except those used in domestic kitchens or industrial food processing facilities. Unless otherwise specified, the requirements of this standard should be checked by way of inspection and/or measurement. NOTE: Please note the possible existence of additional or alternative local national regulations on installation, appliance requirements and inspection, maintenance and operation.