Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Oznaèení zákl. dokumentu ČSN EN 16282-2
Zmìna/oprava/svazek
Tøídicí znak 127133
Katalogové èíslo 501831
Název dokumentu Vybavení komerčních kuchyní - Součásti větracích zařízení pro komerční kuchyně - Část 2: Kuchyňské větrací zákryty - Konstrukce a bezpečnostní požadavky
Anglický název Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation in commercial kitchens - Part 2: Kitchen ventilation hoods; design and safety requirements
Datum vydání 01.08.2017
Datum ukonèení platnosti
Datum úèinnosti 01.09.2017
Vìstník vydání (mìs/rok) 8/17
Vìstník zrušení
Zpùsob vydání ve věstníku
Zpùsob pøevzetí originálu vyhlášením
Bude pøeložena Ne
Použité jazyky
ICS kódy 97.040.99 - Ostatní kuchyňská zařízení
Subsektor
Deskriptory
Klíèová slova
Harmonizace/Urèení Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
OznaèeníRok vydání
EN 16282-22016
Zmìny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Byla nahrazena dokumenty
Anotace

ČSN EN 16282-2 This European Standard specifies requirements for the design, construction and operation of kitchen ventilation hoods, including technical safety, ergonomic and hygienic features. This European Standard is applicable to ventilation systems in commercial kitchens, associated areas and other installations processing foodstuffs intended for commercial use. Kitchens and associated areas are special rooms in which meals are prepared, where tableware and equipment is washed, cleaned, food is stored and food waste areas. This European Standard is applicable to ventilation hoods except those used in domestic kitchens. A method of verification of each requirement is also specified. Unless otherwise specified, the requirements of this standard need to be checked by way of inspection and/or measurement. NOTE: Please note the possible existence of additional or alternative local national regulations on installation, appliance requirements and inspection, maintenance and operation.