Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Označení zákl. dokumentu |
ČSN EN 203-1 |
Změna/oprava/svazek |
Opr.1 |
Třídicí znak |
061901 |
Katalogové číslo |
500897 |
Název dokumentu |
Spotřebiče plynných paliv pro provozy společného stravování - Část 1: Obecné požadavky na bezpečnost |
Anglický název |
Gas heated catering equipment - Part 1: General safety rules |
Datum vydání |
01.10.2016 |
Datum ukončení platnosti |
01.08.2022 |
Datum účinnosti |
01.11.2016 |
Věstník vydání (měs/rok) |
10/16 |
Věstník zrušení |
|
Způsob vydání |
samostatně tiskem |
Způsob převzetí originálu |
překlad |
Bude přeložena |
Ne |
Použité jazyky |
|
ICS kódy |
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíčová slova |
|
Harmonizace/Určení |
Informace o harmonizovaných a určených normách jsou zveřejněny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
Označení | Rok vydání |
EN 203-1:2014/AC | 2016 |
|
Anotace |
ČSN EN 203-1 Tato evropská norma stanovuje obecné požadavky a požadavky na konstrukci a provozní vlastnosti z hlediska bezpečnosti, značení a souvisejících metod zkoušení spotřebičů plynných paliv pro provozy společného stravování a pro velkopekárny. V této evropské normě jsou pojednány pouze spotřebiče provedení A1, A2, A3, B1 a B2, jak jsou definovány v kapitole 4. Tato evropská norma platí pro veškeré profesionální velkokuchyňské a pekárenské spotřebiče spalující plynné palivo při přípravě potravin a nápojů. V informativní příloze C je uveden seznam hlavních typů spotřebičů spadajících do předmětu použití této evropské normy. |