Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Oznaèení zákl. dokumentu |
ČSN EN 203-2-7 |
Zmìna/oprava/svazek |
|
Tøídicí znak |
061901 |
Katalogové èíslo |
96035 |
Název dokumentu |
Spotřebiče plynných paliv pro provozy společného stravování - Část 2-7: Zvláštní požadavky - Opékače a otočné rožně |
Anglický název |
Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries |
Datum vydání |
01.10.2014 |
Datum ukonèení platnosti |
|
Datum úèinnosti |
01.11.2014 |
Vìstník vydání (mìs/rok) |
10/14 |
Vìstník zrušení |
|
Zpùsob vydání |
samostatně tiskem |
Zpùsob pøevzetí originálu |
překlad |
Bude pøeložena |
Ne |
Použité jazyky |
|
ICS kódy |
97.040.20 - Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíèová slova |
|
Harmonizace/Urèení |
Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
Oznaèení | Rok vydání |
EN 203-2-7 | 2014 |
|
Zmìny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
Katalogové èíslo | Oznaèení | Rok vydání |
79493 | ČSN EN 203-2-7 | 2007 |
|
Byla nahrazena dokumenty |
|
Anotace |
ČSN EN 203-2-7 Tato evropská norma stanovuje požadavky na konstrukci a provozní vlastnosti vztahující se k bezpečnosti a značení opékačů a otočných rožňů. Norma rovněž uvádí zkušební metody, kterými se kontrolují dané vlastnosti. Tato evropská norma se netýká hospodárného využití energie. |