Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Oznaèení zákl. dokumentu ČSN EN 13870+A1
Zmìna/oprava/svazek
Tøídicí znak 513075
Katalogové èíslo 87501
Název dokumentu Potravinářské stroje - Porcovací stroje - Bezpečnostní a hygienické požadavky
Anglický název Food processing machinery - Chop cutting machines - Safety and hygiene requirements
Datum vydání 01.01.2011
Datum ukonèení platnosti 01.05.2016
Datum úèinnosti 01.02.2011
Vìstník vydání (mìs/rok) 1/11
Vìstník zrušení
Zpùsob vydání samostatně tiskem
Zpùsob pøevzetí originálu překlad
Bude pøeložena Ne
Použité jazyky
ICS kódy 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
Subsektor
Deskriptory
Klíèová slova
Harmonizace/Urèení Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
OznaèeníRok vydání
EN 13870+A12010
Zmìny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Katalogové èísloOznaèeníRok vydání
73512ČSN EN 13870 2005
Byla nahrazena dokumenty
Katalogové èísloOznaèeníRok vydání
99634ČSN EN 13870 2016
Anotace

ČSN EN 13870+A1 Tento dokument stanovuje požadavky na konstrukci a výrobu porcovacích strojů. Stroje, na které se tento dokument vztahuje, se používají pro nepřetržité porcování čerstvého, uzeného nebo zmrazeného masa s kostmi a bez kostí nebo podobných produktů oddělováním pomocí nože. Tento dokument se zabývá všemi významnými nebezpečími, nebezpečnými situacemi a událostmi týkajícími se strojů, spotřebičů a strojního zařízení, když jsou používány, jak je určeno, a za podmínek předpokládaných výrobcem. Tento dokument se zabývá nebezpečími, která mohou nastat během uvádění stroje do provozu, během jeho provozu, údržby a vyřazování stroje z provozu. Tento dokument se vztahuje na tyto typy strojů - porcovací stroje s odváděcím žlabem a porcovací stroje s odváděcí vanou. Tento dokument se nezabývá specifickými nebezpečími plnicích zařízení.