Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Označení zákl. dokumentu |
ČSN EN ISO 20976-2 |
Změna/oprava/svazek |
|
Třídicí znak |
560141 |
Katalogové číslo |
516552 |
Název dokumentu |
Mikrobiologie potravinového řetězce - Požadavky a směrnice k provádění expozičních testů potravin a krmiv - Část 2: Expoziční testy pro studium inaktivačního potenciálu a kinetických parametrů |
Anglický název |
Microbiology of the food chain - Requirements and guidelines for conducting challenge tests of food and feed products - Part 2: Challenge tests to study inactivation potential and kinetic parameters |
Datum vydání |
01.05.2023 |
Datum ukončení platnosti |
|
Datum účinnosti |
01.06.2023 |
Věstník vydání (měs/rok) |
5/23 |
Věstník zrušení |
|
Způsob vydání |
ve věstníku |
Způsob převzetí originálu |
vyhlášením |
Bude přeložena |
Ne |
Použité jazyky |
|
ICS kódy |
07.100.30 - Mikrobiologie potravin
|
TNK |
151 |
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíčová slova |
|
Harmonizace |
|
Určení |
|
Zapracované dokumenty |
Shoda | Označení | Rok vydání |
idt | EN ISO 20976-2 | 2022 |
idt | ISO 20976-2 | 2022 |
|
Změny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
|
Byla nahrazena dokumenty |
|
Anotace |
ČSN EN ISO 20976-2 This document specifies the protocols for conducting microbiological challenge tests for inactivation studies on vegetative bacteria and bacterial spores in the raw materials and ingredients, intermediate or end products. The use of this document can be extended to yeasts which do not form mycelium. |