Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Oznaèení zákl. dokumentu ČSN EN 203-1
Zmìna/oprava/svazek
Tøídicí znak 061901
Katalogové èíslo 514638
Název dokumentu Spotřebiče plynných paliv pro provozy společného stravování - Část 1: Obecné požadavky na bezpečnost
Anglický název Gas heated catering equipment - Part 1: General safety requirements
Datum vydání 01.07.2022
Datum ukonèení platnosti 01.07.2024
Datum úèinnosti 01.08.2022
Vìstník vydání (mìs/rok) 7/22
Vìstník zrušení
Zpùsob vydání ve věstníku
Zpùsob pøevzetí originálu vyhlášením
Bude pøeložena Ne
Použité jazyky
ICS kódy 97.040.20 - Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
Subsektor
Deskriptory
Klíèová slova
Harmonizace/Urèení Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
OznaèeníRok vydání
EN 203-12021
Zmìny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Katalogové èísloOznaèeníRok vydání
96007ČSN EN 203-1 2014
Byla nahrazena dokumenty
Katalogové èísloOznaèeníRok vydání
519140ČSN EN 203-1+A1 2024
Anotace

ČSN EN 203-1 This document specifies the requirements and test methods for the construction and operating characteristics relating to safety and rational use of energy for gas heated commercial catering and bakery appliances intended to be used indoor. This document applies to all professional cooking and bakery appliances using gas for preparing food and drink. Only appliances of types A1, A2, A3, B1 and B2, as defined in Clause 4, are considered in this document. Only the net calorific value (Hi) and net Wobbe index (Wi) are used. The requirements concerning specific types of appliances are given in the relevant Part 2. Annex C (informative) lists the main types of equipment covered by the scope of this document. Appliances covered by this document are not intended to use gases containing carbon monoxide or other toxic components. NOTE - For appliances intended to be used in vehicles, in trailers or on-board ships, additional requirements can be necessary.