| Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
| Označení zákl. dokumentu |
ČSN EN 203-2-4 |
| Změna/oprava/svazek |
|
| Třídicí znak |
061901 |
| Katalogové číslo |
514635 |
| Název dokumentu |
Spotřebiče plynných paliv pro provozy společného stravování - Část 2-4: Zvláštní požadavky - Ponorné smažiče |
| Anglický název |
Gas heated catering equipment - Part 2-4: Specific requirements - Fryers |
| Datum vydání |
01.07.2022 |
| Datum ukončení platnosti |
01.07.2024 |
| Datum účinnosti |
01.08.2022 |
| Věstník vydání (měs/rok) |
7/22 |
| Věstník zrušení |
|
| Způsob vydání |
ve věstníku |
| Způsob převzetí originálu |
vyhlášením |
| Bude přeložena |
Ne |
| Použité jazyky |
|
| ICS kódy |
97.040.20 - Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
|
| TNK |
26 |
| Subsektor |
|
| Deskriptory |
|
| Klíčová slova |
|
| Harmonizace |
|
| Určení |
|
| Zapracované dokumenty |
| Shoda | Označení | Rok vydání |
| idt | EN 203-2-4 | 2021 |
|
| Změny |
|
| Opravy |
|
| Nahrazuje dokumenty |
| Katalogové číslo | Označení | Rok vydání |
| 75399 | ČSN EN 203-2-4 | 2006 |
|
| Byla nahrazena dokumenty |
| Katalogové číslo | Označení | Rok vydání |
| 519143 | ČSN EN 203-2-4+A1 | 2024 |
|
| Anotace |
ČSN EN 203-2-4 The scope of EN 203-1:2021 applies, with the following addition and modification of the 3rd paragraph. This document applies to catering fryers. |