Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Oznaèení zákl. dokumentu |
ČSN EN 203-2-4 |
Zmìna/oprava/svazek |
|
Tøídicí znak |
061901 |
Katalogové èíslo |
514635 |
Název dokumentu |
Spotřebiče plynných paliv pro provozy společného stravování - Část 2-4: Zvláštní požadavky - Ponorné smažiče |
Anglický název |
Gas heated catering equipment - Part 2-4: Specific requirements - Fryers |
Datum vydání |
01.07.2022 |
Datum ukonèení platnosti |
01.07.2024 |
Datum úèinnosti |
01.08.2022 |
Vìstník vydání (mìs/rok) |
7/22 |
Vìstník zrušení |
|
Zpùsob vydání |
ve věstníku |
Zpùsob pøevzetí originálu |
vyhlášením |
Bude pøeložena |
Ne |
Použité jazyky |
|
ICS kódy |
97.040.20 - Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíèová slova |
|
Harmonizace/Urèení |
Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
Oznaèení | Rok vydání |
EN 203-2-4 | 2021 |
|
Zmìny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
Katalogové èíslo | Oznaèení | Rok vydání |
75399 | ČSN EN 203-2-4 | 2006 |
|
Byla nahrazena dokumenty |
Katalogové èíslo | Oznaèení | Rok vydání |
519143 | ČSN EN 203-2-4+A1 | 2024 |
|
Anotace |
ČSN EN 203-2-4 The scope of EN 203-1:2021 applies, with the following addition and modification of the 3rd paragraph. This document applies to catering fryers. |