Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Oznaèení zákl. dokumentu |
ČSN EN ISO 21187 |
Zmìna/oprava/svazek |
|
Tøídicí znak |
570103 |
Katalogové èíslo |
512590 |
Název dokumentu |
Mléko - Kvantitativní stanovení mikrobiologické kvality - Návod pro stanovení a ověření konverzního vztahu mezi výsledky alternativní a základní metody |
Anglický název |
Milk - Quantitative determination of microbiological quality - Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between results of an alternative method and anchor method results |
Datum vydání |
01.09.2021 |
Datum ukonèení platnosti |
|
Datum úèinnosti |
01.10.2021 |
Vìstník vydání (mìs/rok) |
9/21 |
Vìstník zrušení |
|
Zpùsob vydání |
ve věstníku |
Zpùsob pøevzetí originálu |
vyhlášením |
Bude pøeložena |
Ne |
Použité jazyky |
|
ICS kódy |
07.100.30 - Mikrobiologie potravin 67.100.01 - Mléko a mléčné výrobky obecně
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíèová slova |
|
Harmonizace/Urèení |
Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
Oznaèení | Rok vydání |
EN ISO 21187 | 2021 |
ISO 21187 | 2021 |
|
Zmìny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
Katalogové èíslo | Oznaèení | Rok vydání |
75761 | ČSN EN ISO 21187 | 2006 |
|
Byla nahrazena dokumenty |
|
Anotace |
ČSN EN ISO 21187 This document gives guidelines for the establishment of a conversion relationship between the results of an alternative method and an anchor method, and its verification for the quantitative determination of the microbiological quality of milk. NOTE - The conversion relationship can be used a) to convert results from an alternative method to the anchor basis or b) to convert results/limits, expressed on an anchor basis, to results in units of an alternative method. |