Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Oznaèení zákl. dokumentu ČSN EN ISO 22043
Zmìna/oprava/svazek
Tøídicí znak 142804
Katalogové èíslo 512060
Název dokumentu Mrazicí vitríny na zmrzlinu - Klasifikace, požadavky a zkušební podmínky
Anglický název Ice-cream freezers - Classification, requirements and test conditions
Datum vydání 01.06.2021
Datum ukonèení platnosti
Datum úèinnosti 01.07.2021
Vìstník vydání (mìs/rok) 6/21
Vìstník zrušení
Zpùsob vydání ve věstníku
Zpùsob pøevzetí originálu vyhlášením
Bude pøeložena Ne
Použité jazyky
ICS kódy 97.130.20 - Chladicí zařízení pro komerční využití
Subsektor
Deskriptory
Klíèová slova
Harmonizace/Urèení Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
OznaèeníRok vydání
EN ISO 220432020
ISO 220432020
Zmìny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Katalogové èísloOznaèeníRok vydání
502044ČSN EN 16901 2017
Byla nahrazena dokumenty
Anotace

ČSN EN ISO 22043 This document specifies the classification for horizontal closed ice-cream freezer with access of the product from the top via transparent or solid lid(s) and specifies their requirements and test methods. The ice-cream freezers defined in this document are different from supermarket segment freezers, as they work with static air cooling, with a skin evaporator (no evaporator fan) and are used specifically for the storage and display of pre-packed ice-cream. This document is only applicable to integral type refrigeration systems. It is not applicable to remote and secondary system type cabinets. Ice-cream freezers defined in this document are intended to have a net volume <= 600 l. For transparent lid ice-cream freezers only, they are intended to have a net volume/TDA >= 0,35 m.