Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Oznaèení zákl. dokumentu ČSN EN 15948
Zmìna/oprava/svazek
Tøídicí znak 461089
Katalogové èíslo 511767
Název dokumentu Obiloviny - Stanovení vlhkosti a bílkovin - Stanovení v celých zrnech metodou spektroskopie v blízké infračervené oblasti
Anglický název Cereals - Determination of moisture and protein - Method using Near-Infrared Spectroscopy in whole kernels
Datum vydání 01.04.2021
Datum ukonèení platnosti
Datum úèinnosti 01.05.2021
Vìstník vydání (mìs/rok) 4/21
Vìstník zrušení
Zpùsob vydání ve věstníku
Zpùsob pøevzetí originálu vyhlášením
Bude pøeložena Ne
Použité jazyky
ICS kódy 67.060 - Obiloviny, luštěniny a z nich získávané výrobky
Subsektor
Deskriptory
Klíèová slova
Harmonizace/Urèení Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
OznaèeníRok vydání
EN 159482020
Zmìny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Katalogové èísloOznaèeníRok vydání
97890ČSN EN 15948 2015
Byla nahrazena dokumenty
Anotace

ČSN EN 15948 This document defines a routine method for the determination of moisture and protein contents in whole kernels of wheat and barley using near infrared spectroscopy in the constituent ranges: - for wheat: - moisture content minimum range from 8 % to 22 %; - protein content minimum range from 7 %DM to 20 %DM. - for barley: - moisture content minimum range from 8 % to 22 %; - protein content minimum range from 7 %DM to 16 %DM. This document describes the modalities to be implemented by the supplier (5.3 and 5.4) and the user of the method.