| Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
| Označení zákl. dokumentu |
ČSN EN IEC 63136 |
| Změna/oprava/svazek |
|
| Třídicí znak |
361060 |
| Katalogové číslo |
510275 |
| Název dokumentu |
Elektrické myčky nádobí pro komerční účely - Zkušební metody pro měření funkce |
| Anglický název |
Electric dishwashers for commercial use - Test methods for measuring the performance |
| Datum vydání |
01.07.2020 |
| Datum ukončení platnosti |
|
| Datum účinnosti |
01.08.2020 |
| Věstník vydání (měs/rok) |
7/20 |
| Věstník zrušení |
|
| Způsob vydání |
samostatně tiskem |
| Způsob převzetí originálu |
překlad |
| Bude přeložena |
Ne |
| Použité jazyky |
|
| ICS kódy |
97.040.40 - Myčky nádobí
|
| TNK |
33 |
| Subsektor |
|
| Deskriptory |
|
| Klíčová slova |
|
| Harmonizace |
|
| Určení |
|
| Zapracované dokumenty |
| Shoda | Označení | Rok vydání |
| idt | EN IEC 63136 | 2019 |
| idt | IEC 63136 | 2019 |
|
| Změny |
|
| Opravy |
| Katalogové číslo | Označení | Rok vydání | Označení změny | Datum zrušení |
| 513122 | ČSN EN IEC 63136 | 2020 | Opr.1 | |
|
| Nahrazuje dokumenty |
| Katalogové číslo | Označení | Rok vydání |
| 503611 | ČSN EN 50593 | 2017 |
|
| Byla nahrazena dokumenty |
|
| Anotace |
ČSN EN IEC 63136 Tento dokument platí pro elektricky vyhřívané vestavné myčky nádobí, ručně plněné, jednokomorové s uzavíracím krytem na mytí talířů, mís, skleněného nádobí, příborů a podobných předmětů. Tyto stroje se používají v profesionálních kuchyních, jaké jsou v restauracích, jídelnách, nemocnicích a v provozech, jako jsou pekárny, řeznictví apod. Tento dokument neplatí pro myčky nádobí pro komerční účely s dopravními systémy (myčky nádobí posuvného typu a s dopravním pásem nosičů) a pro myčky kuchyňských nádob. Tento dokument neplatí pro vestavné myčky s výměnou vody. Tento dokument neplatí pro spotřebiče konstruované výhradně pro průmyslové účely. Cílem je stanovit a definovat hlavní funkční charakteristiky elektrických myček nádobí pro komerční účely a popsat normalizované metody měření těchto charakteristik. Tyto charakteristiky se měří prostřednictvím mytí talířů. Tento dokument se nezabývá bezpečností ani minimálními požadavky na výkon. |