Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Oznaèení zákl. dokumentu ČSN EN ISO 22964
Zmìna/oprava/svazek
Tøídicí znak 560640
Katalogové èíslo 510190
Název dokumentu Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Cronobacter
Anglický název Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection of Cronobacter spp.
Datum vydání 01.05.2020
Datum ukonèení platnosti
Datum úèinnosti 01.06.2020
Vìstník vydání (mìs/rok) 5/20
Vìstník zrušení
Zpùsob vydání samostatně tiskem
Zpùsob pøevzetí originálu překlad
Bude pøeložena Ne
Použité jazyky
ICS kódy 07.100.30 - Mikrobiologie potravin
67.100.01 - Mléko a mléčné výrobky obecně
Subsektor
Deskriptory
Klíèová slova
Harmonizace/Urèení Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
OznaèeníRok vydání
EN ISO 229642017
ISO 229642017
Zmìny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Katalogové èísloOznaèeníRok vydání
503123ČSN EN ISO 22964 2017
Byla nahrazena dokumenty
Anotace

ČSN EN ISO 22964 Tento dokument specifikuje horizontální metodu průkazu bakterií rodu Cronobacter. S ohledem na vymezení diskutovaná v úvodu se tento dokument vztahuje na - potravinářské výrobky a suroviny určené k lidské spotřebě a ke krmení zvířat, - vzorky z prostředí oblasti potravinářské produkce a manipulace.