Detailní informace o produktu

Typ produktu Česká technická norma (ČSN)
Oznaèení zákl. dokumentu ČSN EN 17254
Zmìna/oprava/svazek
Tøídicí znak 560666
Katalogové èíslo 510185
Název dokumentu Potraviny - Minimální požadavky na výkonnost pro stanovení lepku metodou ELISA
Anglický název Foodstuffs - Minimum performance requirements for determination of gluten by ELISA
Datum vydání 01.05.2020
Datum ukonèení platnosti
Datum úèinnosti 01.06.2020
Vìstník vydání (mìs/rok) 5/20
Vìstník zrušení
Zpùsob vydání samostatně tiskem
Zpùsob pøevzetí originálu překlad
Bude pøeložena Ne
Použité jazyky
ICS kódy 67.050 - Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Subsektor
Deskriptory
Klíèová slova
Harmonizace/Urèení Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
Zapracované dokumenty
OznaèeníRok vydání
EN 172542019
Zmìny
Opravy
Nahrazuje dokumenty
Byla nahrazena dokumenty
Anotace

ČSN EN 17254 Tento dokument specifikuje minimální požadavky na výkonnost metody enzymové imunoanalýzy, která kvantifikuje nenaštěpený nebo naštěpený lepek z pšenice (např. Triticum aestivum), žita a ječmene v nezpracovaných a zpracovaných potravinách. Tento dokument jen určen k použití jako nadstavba k EN 15842.