Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Oznaèení zákl. dokumentu |
ČSN EN 17254 |
Zmìna/oprava/svazek |
|
Tøídicí znak |
560666 |
Katalogové èíslo |
510185 |
Název dokumentu |
Potraviny - Minimální požadavky na výkonnost pro stanovení lepku metodou ELISA |
Anglický název |
Foodstuffs - Minimum performance requirements for determination of gluten by ELISA |
Datum vydání |
01.05.2020 |
Datum ukonèení platnosti |
|
Datum úèinnosti |
01.06.2020 |
Vìstník vydání (mìs/rok) |
5/20 |
Vìstník zrušení |
|
Zpùsob vydání |
samostatně tiskem |
Zpùsob pøevzetí originálu |
překlad |
Bude pøeložena |
Ne |
Použité jazyky |
|
ICS kódy |
67.050 - Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíèová slova |
|
Harmonizace/Urèení |
Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
Oznaèení | Rok vydání |
EN 17254 | 2019 |
|
Zmìny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
|
Byla nahrazena dokumenty |
|
Anotace |
ČSN EN 17254 Tento dokument specifikuje minimální požadavky na výkonnost metody enzymové imunoanalýzy, která kvantifikuje nenaštěpený nebo naštěpený lepek z pšenice (např. Triticum aestivum), žita a ječmene v nezpracovaných a zpracovaných potravinách. Tento dokument jen určen k použití jako nadstavba k EN 15842. |