Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Oznaèení zákl. dokumentu |
ČSN EN ISO 6887-4 |
Zmìna/oprava/svazek |
|
Tøídicí znak |
560102 |
Katalogové èíslo |
508133 |
Název dokumentu |
Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 4: Specifické pokyny pro různé výrobky |
Anglický název |
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products |
Datum vydání |
01.08.2019 |
Datum ukonèení platnosti |
|
Datum úèinnosti |
01.09.2019 |
Vìstník vydání (mìs/rok) |
8/19 |
Vìstník zrušení |
|
Zpùsob vydání |
samostatně tiskem |
Zpùsob pøevzetí originálu |
překlad |
Bude pøeložena |
Ne |
Použité jazyky |
|
ICS kódy |
07.100.30 - Mikrobiologie potravin
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíèová slova |
|
Harmonizace/Urèení |
Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
Oznaèení | Rok vydání |
EN ISO 6887-4 | 2017 |
ISO 6887-4 | 2017 |
|
Zmìny |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
Katalogové èíslo | Oznaèení | Rok vydání |
502813 | ČSN EN ISO 6887-4 | 2017 |
|
Byla nahrazena dokumenty |
|
Anotace |
ČSN EN ISO 6887-4 Tento dokument specifikuje pravidla pro přípravu zvláštních potravinářských výrobků neuvedených v jiných částech ISO 6887, které se zabývají obecnějšími kategoriemi potravin. Popisuje také postupy pro resuscitaci a pro přípravu suspenze pro mikrobiologické zkoušení v případě, že vzorky vyžadují odlišnou přípravu od metody popsané v ISO 6887-1, která definuje obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a ředění pro mikrobiologické zkoušení. |