Typ produktu |
Česká technická norma (ČSN) |
Oznaèení zákl. dokumentu |
ČSN EN ISO 6887-3 |
Zmìna/oprava/svazek |
|
Tøídicí znak |
560102 |
Katalogové èíslo |
507980 |
Název dokumentu |
Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a rybích výrobků |
Anglický název |
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products |
Datum vydání |
01.07.2019 |
Datum ukonèení platnosti |
|
Datum úèinnosti |
01.08.2019 |
Vìstník vydání (mìs/rok) |
7/19 |
Vìstník zrušení |
|
Zpùsob vydání |
samostatně tiskem |
Zpùsob pøevzetí originálu |
překlad |
Bude pøeložena |
Ne |
Použité jazyky |
|
ICS kódy |
07.100.30 - Mikrobiologie potravin
|
Subsektor |
|
Deskriptory |
|
Klíèová slova |
|
Harmonizace/Urèení |
Informace o harmonizovaných a urèených normách jsou zveøejnìny v Databázi harmonizovaných norem
|
Zapracované dokumenty |
Oznaèení | Rok vydání |
EN ISO 6887-3 | 2017 |
ISO 6887-3 | 2017 |
|
Zmìny |
Katalogové èíslo | Oznaèení | Rok vydání | Oznaèení zmìny | Datum zrušení |
512426 | ČSN EN ISO 6887-3 | 2019 | A1 | |
|
Opravy |
|
Nahrazuje dokumenty |
Katalogové èíslo | Oznaèení | Rok vydání |
502814 | ČSN EN ISO 6887-3 | 2017 |
|
Byla nahrazena dokumenty |
|
Anotace |
ČSN EN ISO 6887-3 Tento dokument specifikuje pravidla pro přípravu vzorků ryb a rybích výrobků a speciální postupy pro vzorkování syrových měkkýšů, pláštěnců a ostnokožců včetně oblastí prvovýroby. Popisuje také postupy pro přípravu jejich suspenze pro mikrobiologické zkoušení v případě, že vzorky vyžadují odlišnou přípravu od metody popsané v ISO 6887-1, která definuje obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a ředění pro mikrobiologické zkoušení. |